Magic Charms

Produse

Termeni şi condiții

Bine ati venit pe magic-charms.ro

Accesarea si utilizarea site-ului magic-charms.ro (achizitionarea produselor), implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Termenii si Conditiile pot fi actualizate si modificate in functie de politicile interne ale societatii SC MAGIALOO CHARMS SRL,  sau reglementarile in domeniu, fara nici o notificare prealabila, astfel incat va recomandam sa verificati periodic aceste pagini.

Cum comand?

Comanda online

Pentru a comanda online nu este necesar sa va inregistrati pe site-ul nostru. Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi, completati datele de facturare si livrare si trimiteti comanda.

Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice, ne puteti contacta la numarul de telefon 0726.707.029, de Luni pana Vineri, intre 08:30-16:30. Doar produsele fara personalizare se pot comanda telefonic.
Bijuteriile Magic Charms sunt lucrate si finisate MANUAL, pe comanda, pentru fiecare client in parte.
Bijuteriile Magic Charms nu au pretul pe gram, fiind comercializate ca PIESE.
Toate bijuteriile sunt marcate ANPC, cu marca argintului (925) si vin insotite de factura fiscala, fiind ambalate in plic elegant cu fundita.
Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA.

Livrarea si plata produselor

Plata bijuteriilor Magic Charms se poate realiza prin mai multe modalitati:
1. Plata ramburs. Se achita cash, in momentul receptiei.
2. Plata prin transfer bancar in contul nostru. In acest caz taxa de livrare prin GLS Courier va fi 18 RON, sau 17 RON prin Posta Romana.
3. Plata cu cardul prin procesatorul de plati Netopia – MobilPay.
Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se realizeaza prin GLS Courier sau prin Posta Romana.
Preturile afisate pe site NU includ taxa de livrare prin curier sau posta.
Taxa de livrare prin curier depinde de adresa de livrare: localitati care se afla in aria de acoperire nationala a curierului –18 RON; localitati care nu se afla in aria de acoperire nationala a curierului – se va comunica dupa caz, prin email / telefonic.

4. Pentru livrari internationale plata se face in cont prin transfer bancar sau prin card bancar securizat. Livrarile se fac prin curier extern sau Posta Romana cu o confirmare in prealabil. Pentru orice modificari sau solicitari speciale privind expeditiile internationale va rugam sa ne contactati fie telefonic, email sau prin formularul de contact.

Termen livrare

Din momentul confirmarii comenzii, finalizarea acesteia dureaza 3-4 zile lucratoare pentru comenzile negravate si 5-7 zile lucratoare pentru comenzile gravate.
Ulterior livrarea se realizeaza in 1-2 zile lucratoare prin GLS Curier sau 2-4 zile lucratoare prin Posta Romana.
Nu suntem raspunzatori de eventualele intarzieri ce pot aparea in livrarea comenzilor ,intrucat acest serviciu este externalizat.
Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare. Nu suntem raspunzatori de eventualele intarzieri ce pot aparea in livrarea comenzilor.

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014, consumatorul are dreptul sa returneze produsele comandate in termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu cu care s-a facut expedierea. Produsele gravate, realizate la comanda, personalizate NU SE POT RETURNA conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10.

Produs personalizat înseamnă:

  • inele create la comandă la dimensiunea comandată de client
  • brățări create la comandă la dimensiunea comandată
  • lanțuri create la comandă de dimensiunea comandată

Produsul personalizat la dimensiunea comandată se poate modifica, dar nu se poate returna. Pot fi aplicate prețuri suplimentare pentru dimensiuni mai mari decât cele comandate.

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite si livrate in ambalaj original. Ne rezervam dreptul de a refuza returul pentru orice produs care nu indeplineste conditiile de returnare intocmai,uzate fizic/zgariat sau deteriorat.
Contravaloarea produselor ,se va restitui,plata online sau prin OP-in contul indicat,in maximum 15 zile lucratoare.

Formularul pe care trebuie sa il completati cand alegeti sa returnati o comanda, poate fi descarcat de aici ==> Formular retur Magic-Charms.ro

Adresa la care se vor expedia produsele retur este urmatoarea:

  • Strada Crisul Repede, numarul 36, Cod postal 077025, Localitatea Bragadiru, Judetul Ilfov

Anularea unei comenzi

Daca doriti sa anulati comanda va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0726707029 sau pe adresa de email dioancharms@yahoo.com . Cu toatea acestea,nu garantam anularea comenzii odata ce aceasta a fost confirmata si trimisa in productie. Anularea in mod repetat a comenzilor de catre acelasi client este considerata abuz si atrage dupa sine,un istoric negativ in baza noastra de date.

Confidentialitate si siguranta datelor

Magic Charms se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

La comezile de peste 100 RON se ofera cadou o bratara pe snur.

Cu respect, Echipa Magic Charms